Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3

Zapečený chlieb so syrom

 

 Zapečený bochník chleba Bochník chleba rozkrájajte na štvorčeky (tak, aby spodná časť chleba zostala vcelku). Medzi štvorčeky do medzier, potom povkladajte kúsky syra alebo tiež šunky, anglickej slaniny alebo čokoľvek iné, na čo máte chu. 
 Zapečený bochník chleba

 

Bochník potrite bylinkovým maslom alebo doma pripraveným maslom zmiešaným s bylinkami či cesnakom a potom ho zabaľte do alobalu. Bochník môžete potrieť aj olejom, ide o to, aby sa vám nepripiekol. Potom bochník pečte pri 180 °C asi 25 minút. Potom alobal otvorte a ešte dopečte do zlatova.

 Zapečený bochník chleba

Bochník potom naservírujte na väčší tanier a nakrájte na menšie porcie.

 

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Domáci sviatočný chlieb ako umelecké dielo

Domáci chlieb s tekvicovými jadierkami a ľanovými semiačkami

Ďalšie zaujímavé články, rady a tipy na tému Chlieb a pečivo

 

© WEBY GROUP
Publikovanie a ďalšie šírenie článkov zo zdrojov internetového portálu DobraRada.sk, alebo ich jednotlivých častí, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti WEBY GROUP s.r.o zakázané.
V prípade, že máte o ďalšie šírenie článkov záujem, kontaktujte nás na adrese info@dobrarada.sk

Zdroj: zaplara.ru


 
spolocna-1.jpg

Voľné miesto marketingový manažér

Do nášho tímu vo Zvolene hľadáme tvorivého človeka so vzťahom k internetovým technológiám.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

VY EŠTE NEMÁTE REKLAMU NA DOBREJ RADE?

Možnosť textovej i banerovej reklamy pre vašu firmu či agentúru


 
001.jpg

Pestovanie paradajok v zavlažovacích hniezdach


Pestovanie paradajok podomácky je v dnešnej dobe in. Niežeby ich nebol na trhu dostatok, ale „hypermarketové“ akosi prestali chutiť. Tá pravá paradajková chuť sa z nich takto vytráca a čo je horšie, rovnako v nich absentujú aj vitamíny. Preto sa dnes


 
obr.jpg

Akumulácia a tepelná kapacita stavby

Schopnosť stavebnej konštrukcie akumulovať teplo závisí od jej celkovej tepelnej kapacity. Akumulačná schopnosť rastie úmerne so špecifickou hmotnosťou materiálu, čiže teplo lepšie akumulujú stavby s ťažšou (masívnejšou) nosnou a strešnou konštrukciou.


 
variant1b.JPG

Africká záhrada – ako ju vytvoriť vlastnými rukami


Africká záhrada sa často spomína v súvislosti s takzvanými vysokými záhonmi . Aj to je dôvod, prečo je tak populárna. K vysokému záhonu sa nemusíte ohýbať. Vďaka vrstve organického materiálu vytvára teplo a rastlinám sa na ňom mimoriadne darí.


 

Primátorské pirohy

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s ...

Využite registráciu a nechajte sa pohodlne informovať o novinkách na našej stránke

:
:
Zabudli ste heslo
Registrovať
FiiFree.jpg

Unikátna aplikácia na sledovanie spotreby energií

Po takmer dvoch rokoch intenzívneho vývoja a testovania sa spúšťa unikátna webová aplikácia na sledovanie výdavkov na energie. Vymyslela ju skupina nadšencov z Popradu, ktorá sa venuje problematike šetrenia energií už dlhé roky.


 

dnes je: 29.5.2017

meniny má: Vilma

podrobný kalendár

21057455

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Vilma | Pondelok 29.5.2017 |
ÚvodÚvodná stránka