Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3

MÄSO A RYBY


 

Vianočné recepty na prípravu rýb

Vianočný kapor so šampiňónmi

Pečený kapor

Kapor v pivovom cestíčku

Kapor na cesnaku

Kapor na maďarský spôsob

Kapor na víne a smotane


 

Rozdiely medzi grilovaním, gridlovaním či brojlovaním

Kleftiko – nebíčko v papuľke z Grécka

Recepty na grilovaný špíz

Ako správne grilovať?

Zdravé marinovanie a recepty na marinády

Koreniny na grilovanie

Marinády na grilované mäso

Zásady správneho marinovania

Tipy pre grilovanie

Marinovanie mäsa

Pečené koleno

Teľacie mäso

Mäso a ryby

Ako dlho grilovať?

Grilovanie na drevenom uhlí

Aby bolo bravčové chrumkavejšie,

Aby si kurča pri pečení udržalo plochý tvar,

Ak chcete aby šťava z pečeného mäsa chutila

Ak chcete, aby mal trojobal pri vyprážaní špecifickú chuť,

Ak nemáte po ruke štetec na potieranie mäsa marinádou,

Ak pečiete hydinu,

Ak sa vám ryba pri varení rozpadne,

Aké mäso je na grilovanie najlepšie?

Ako mäso vhodné na bifteky

Ako sa dosiahne, aby grilovaný pokrm zostal jemný?

Ako si grilovaná potravina zachová teplotu?

Ako zabrániť dymeniu?

Cestíčko na rezne bude vláčnejšie a chutnejšie,

Chrumkavá hydina

Chudé mäso bude šťavnaté,

Chuť pečene zjemníme,

Divinu po upečení

Divinu varíme s koreňovou zeleninou,

Divinu špikujeme pásikmi slaninky,

Čerstvá ryba

Čerstvé mäso

Falošná treska

Grilovacia omáčka

Grilovanie

Hydina – ochranca imunity

Hydinové mäso

Hydinové mäso bude chrumkavejšie

Kapor získa počas dusenia peknú farbu,

Kedy je grilované mäso hotové?

Kedy mäso pri grilovaní zostane šťavnaté?

Keď stejk uložíme na 1 až 2 dni do oleja,

Klobásy a jaternice

Kožu z ryby odstránime bez problémov,

Koľko tuku treba na vyprážanie?

Kura pri pečení polievajte trochou piva

Kuracie mäso

Kuracie stehná pred vyprážaním narežeme pri kĺbovej kosti

Málo šťavy pri pečení

Marináda na steaky

Moderný trojobal

Mrazenie mäsa

Mäso bude mäkké...

Mäso bude po varení mäkké,

Mäso na minerálke

Mäso na prípravu rezňov alebo rošteniek

Mäso na šťave

Mäso nikdy nepodlievajte studenou vodu§

Mäso obaľované v trojobale

Mäso pekne narežete

Mäso pri dusení, alebo pečení

Mäso pri obracaní nenapichujeme,

Mäso solíme

Mäso správne upečené v rúre

Mäso z hydiny bude šťavnatejšie,

Naklepávanie mäsa

Neprepchávajte kura plnkou!

Obalovanie mäsa

Obaľovanie mäsa vo vrecku

Odblanenie pečene

Pach pri pečení ryby zmiernite tak,

Párky

Párky pri varení neprasknú,

Pečené mäso bude mať peknú farbu a bude šťavnaté,

Pečenie rýb

Pečeň

Pekne zafarbenú šťavu k mäsu získame,

Plieseň na povrchu údeného mäsa

Pri pečení jahňaciny obaľte

Pri smažení mäsa na panvici zabránime prskaniu tuku tak,

Pri vyprážaní mäsa

Príloha k pečenému mäsu

Príprava kačice

Príprava ryby v celku

Priveľmi slané údené mäso

Rybie prsty

Ryby

Skôr než začnete mäso krájať,

Slanina sa bude lepšie krájať,

Správna príprava stejkov

Staršie hydinové mäso

Steak sa neskrúti,

Stejky, hovädzie mäso a roastbeef

Surové ryby pokvapkáme citrónom

Teľacie mäso bude pekne krehké,

Tri klasické spôsoby prípravy stejkov

Trvanlivosť údenín

Tuniakové taštičky

Tvrdé mäso pri varení rýchlejšie zmäkne,

Údenáče budú chutiť ako z udiarne,

Úprava mäsa pred varením

Úprava vnútorností

Uvoľnenie kostí (jahňacina)

Viedenská cibuľa- príloha k mäsu

Viedenský rezeň

Vlny na viedenskom rezni

Vyprážanie mäsa

Vyprážene mäso nenasiakne olejom,

Zmrazené mäso varíme tak,

Zmrazené ryby pred dusením,

Zmrazovanie čerstvých rýb

Špikovanie mäsa

Šťavnaté mleté mäso

Šťavnatejšie aj zdravšie

Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

VY EŠTE NEMÁTE REKLAMU NA DOBREJ RADE?

Možnosť textovej i banerovej reklamy pre vašu firmu či agentúru


 
kvet.jpg

Ako pestovať antúriu?


Má exotický vzhľad, tvrdé zelené listy a farbu bielu alebo červenú, zaleží od druhu. „Acropolis“ kvitne počas celého roka (biele kvety), podobne ako „Carre“ (červené kvety) a „SUNSHINE“ len v lete.
Potrebuje svetlé miesta bez popoludňajšieho...


 
obr.jpg

Dostavba a izolácia podkrovia


Ak sme si vybrali vhodnú strechu a vhodný priestor, začíname plánovať zatepľovanie. Aj túto prácu prenechajme odborníkovi, kvalitne navrhnuté a riešené zateplenie je totiž najpodstatnejšie pre vytvorenie správnej tepelnej pohody.


 
obr.jpg

Rotačné komínové hlavice


Bez ohľadu na smer, silu a druh pohybu vetra turbína rotuje a vo vývode nástavca vytvára podtlak, čo vedie k zvýšeniu ťahu komína a predovšetkým zamedzeniu spätného ťahu.


 
obr.jpg

Nezabúdajte na jesennú údržbu okien!


Jesenné umývanie okien je dobrou príležitosťou vyčistiť odvodňovacie otvory v dolnej časti rámu od prachu aj zvyškov hmyzu, ktorý sa tu rád usídľuje.


 

Primátorské pirohy

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s ...

Využite registráciu a nechajte sa pohodlne informovať o novinkách na našej stránke

:
:
Zabudli ste heslo
Registrovať

dnes je: 24.11.2017

meniny má: Emília

podrobný kalendár

22501091

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Emília | Piatok 24.11.2017 |
ÚvodÚvodná stránka