Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3

OSTATNÉ TEPLÉ JEDLÁ


 

Hubové krokety

Kráľ pirohov

Kúzlenie s formami na pečenie

Zabudnuté slovenské jedlá zo zemiakov

Nachos na slovenský spôsob

Mexický guláš na detviansky spôsob

Uvarte si s nami najzdravšie jedlo na svete

Bylinkový a ovocný ocot a olej

Druhy talianskych cestovín

Ostatné teplé jedlá

Aby bolo pečivo z kysnutého pečiva krajšie

Aby sa cesto pri pečení palaciniek nelepilo,

Aby sa knedle varené vo vode nepraskli,

Aby sa sypké zemiaky nerozvarili,

Aby sa vám kyslá omáčka nezrazila,

Aby sa zemiaky v šupe nerozvarili,

Ak nechcete aby sa vám zemiaky pri varení nerozvarili,

Ak potrebujete nastrúhať mäkký syr,

Ak robíte zemiakové placky,

Ak sa vám podarilo pripáliť ryžu,

Ak ste jedlo príliš prekorenili,

Ak ste jedlo spravili príliš pikantné,

Ak ste uvarili príliš hustú krupicovú kašu,

Ak vám prihorela ryža,

Ak vám začne na panvici horieť olej

Aké ovocie sa dáva do ovocných knedlí?

Ako sa varia ovocné knedle?

Akú teplotu musí mať tuk na vyprážanie?

Balíčky zo zeleniny

Bezvaječné fašírky

Biela kapusta pri dusení bude mäkšia

Bryndzové halušky budú pekné biele,

Cesto na palacinky si prelejte do džbánu

Cestoviny pri varení nevykypia,

Chlieb a pripálená chuť

Chutné mušle uvaríte tak,

Cukor do palaciniek nepatrí

Do strukovín počas varenia nikdy neprilievajte studenú vodu!

Červené rezance do polievky

Čo s pripálenou zeleninou?

Falošné zemiakové placky

Fantastické palacinky

Grilovaná paprika

Guľáš dochutíte...

Horčicová omáčka

Kedy budú vyprážané jedlá chrumkavé?

Keď varíme cestoviny

Keď varíte cestoviny s omáčkou platí,

Keď varíte ryžu,

Knedle

Kožka na pudingu sa vám nevytvorí,

Krabie tyčinky

Kyprá ryža

Kyslú smotanu pridávame do omáčok

Lepšie palacinky

Mliečna ryža sa nezlepí,

Mliečna ryžová kaša

Múku pri zahusťovaní jedál

Na prípravu väčšiny jedál možno namiesto kyslej smotany

Na pudingu nezostane po uvarení hrubá koža,

Nákypy podávame teplé

Obal na vyprážané šampiňóny

Olejový rozprašovač

Omáčky

Pach pri varení hríbov zmiernite tak,

Pečené zemiaky

Petržlenová ryža

Polievka alebo omáčka na kyslo s octom

Použitie octu

Použitý olej z panvice

Prečo sa ovocné knedle rozpadávajú?

Prečo sa zahusťovanie škrobom niekedy nepodarí?

Pri varení cestovín

Pri varení zemiakov

Príliš riedka polievka

Príloha z mrkvy

Rýchle jedlo- pečeň na cibuľke

Ryža po varení zostane pekne biela,

Ryža sa nám pri varení nebude lepiť,

Slaná žemľovka (na spotrebovanie starých rožkov)

Slepačia polievka zostane číra,

Smotanové omáčky a polievky sa nezrazia,

Stop prskajúcemu oleju

Strukové fazuľky ako zo záhrady

Varíme vo woku

Viedenská cibuľa- príloha k mäsu

Zahusťovanie múkou

Zapekaná zelenina nebude vodová,

Zapekané hríby

Zemiakové knedle budú mať lesklý povrch,

Zemiaky pečené na panvici pokrájajte na plátky,

Zemiaky varíme deň vopred

Špagety s bujónom

Ľahká večera

Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

VY EŠTE NEMÁTE REKLAMU NA DOBREJ RADE?

Možnosť textovej i banerovej reklamy pre vašu firmu či agentúru


 
02.jpg

Ako sa zbaviť potravinových molí


Objavili ste mole v kuchynskej skrinke? Všetky napadnuté potraviny okamžite vyhoďte. Nemá zmysel ich zachraňovať, preosievať alebo preberať, pretože ak vyhodíte moľu alebo húsenicu, neznamená to, že ste sa zbavili nakladených vajíčok, ktoré nie sú


 
podrezanie.jpg

O podrezávaní muriva


Murivo a povrchové vrstvy sa účinkom vlhkosti narušujú, strácajú svoj pôvodný vzhľad a časom sa začnú rozpadať. Tieto javy má na svedomí voda, ktorá presakuje do stavebných konštrukcií cez pórovitú konštrukciu obvodových múrov.


 
mur.jpg

Imitácia textúry dreva na fasáde pomocou valčeka


Textúra dreva sa dá na fasádnej omietke docieliť aj iným spôsobom, ako pomocou silikónovej matrice a to použitím fládrovacieho valčeka. Postup prác je takmer zhodný s prácami s matricou.


 
jahody.jpg

Ako bojovať proti škodcom a chorobám jahôd


Prvé ovocie v záhradke má skvelú chuť i vôňu a vysoký obsah vitamínov. Aby však jahody bohato plodili, potrebujú každoročnú starostlivosť. Jahoda je rastlina, u ktorej sa vyskytujú choroby a škodcovia, aj keď ich niekedy na prvý pohľad nevidíme.


 

Primátorské pirohy

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s ...

Využite registráciu a nechajte sa pohodlne informovať o novinkách na našej stránke

:
:
Zabudli ste heslo
Registrovať

dnes je: 22.9.2017

meniny má: Móric

podrobný kalendár

22006673

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Móric | Štvrtok 21.9.2017 |
ÚvodÚvodná stránka